Δημοσιεύθηκε την

Χρώματα Κιμωλίας & πως να τα χρησιμοποιήσετε!

Βαρέθηκες τα παλιά σου έπιπλα αλλά δεν θέλεις να αγοράσεις καινούργια;

Μην ανησυχείς έχουμε την ευκολότερη, δημιουργικότερη και οικονομικότερη λύση!

Χρώματα και Σπρέι Κιμωλίας Mondo Bello!

 

Τα Χρώματα Κιμωλίας Mondo Bello, είναι διακοσμητικά χρώματα νερού τα οποίο μπορεί να έχουν mat ή σατινέ φινίρισμα με αποτέλεσμα το  vintage & shabby chic                                                                                            εφέ. Είναι ιδανικά για τα DIY project σας, καθώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την αναπαλαίωση και διακόσμηση των ξύλινων επίπλων.  Από γυαλί, σίδερο, μάρμαρο, πλαστικό, ξύλο, ταπετσαρία, τούβλο, τσιμέντο κτλ. Στεγνώνουν εξαιρετικά γρήγορα, έχουν εύκολη εφαρμογή και διατίθενται σε πάνω από 22 αποχρώσεις.

Σημαντικό πλεονέκτημα των Χρωμάτων Κιμωλίας Mondo Bello είναι μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια ακόμη και αν είναι παλιά, βαμμένη με χρώμα ή βερνίκι. Δεν χρειάζεται κάποια προεργασία, τρίψιμο ή αστάρωμα. Συνίσταται η επικάλυψη του χρώματος με το ειδικό Βερνίκι Κιμωλίας Mondo Bello ή το κερί κιμωλίας Mondo Bello για μακροχρόνια αντοχή στη φθορά, ειδικά για επιφάνειες με συχνή χρήση όπως τραπέζια ή κομοδίνα κλπ. Υπάρχει η δυνατότητα του εφέ τις διχρωμίας χρησιμοποιώντας δυο αποχρώσεις.

 

Οδηγίες Εφαρμογής:

  • Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση το Χρώμα Κιμωλίας Mondo Bello μπορείτε να βρείτε τις αποχρώσεις, το προϊόν και τις συσκευασίες ΕΔΩ
  • Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και απαλλαγμένες από ξένα σώματα και ουσίες.
  • Καλό θα είναι να τοποθετήσετε κάτω από το αντικείμενο εργασίας εφημερίδες ή προστατευτικό νάυλον (το βρίσκετε εδω) για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.
  • Εφαρμογή και στέγνωμα σε θερμοκρασίες από 10°C έως 35°C
  • Εφαρμόζεται με πινέλο, ρολό ή πιστόλι, με ή χωρίς αραίωση με νερό ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία εφαρμογής ΕΔΩ.
  • Στεγνώνει στην αφή σε 30 λεπτά περίπου και ξαναβάφεται σε 6 ώρες
  • Το χρώμα κιμωλίας Chalk Paint εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια σε 1 ή 2 στρώσεις ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα
  • Δεν απαιτείται τρίψιμο ή αστάρωμα της επιφάνειας
  • Για διχρωμία μπορείτε να εφαρμόσετε δύο στρώσεις διαφορετικού χρώματος
  • Αφού στεγνώσει καλά η επιφάνεια, με ένα Γυαλόχαρτο Νο 180 (το βρίσκετε εδώ) τρίψτε τοπικά το τελικό χρώμα στα σημεία που επιθυμείτε ώστε να αρχίσει να φαίνεται η προηγούμενη απόχρωση και να αποκτήσει η επιφάνεια μια εντυπωσιακή vintage ή shabby chic όψη.
        1. Προαιρετικά: Εφαρμόστε με κερί ή βερνίκι Mondo Bello (το βρίσκετε εδώ) για διαφορετικό “αναπαλαιωμένο” αποτέλεσμα και extra προστασία.

 

Απόδοση 12 m²/lit περίπου

Τώρα πια, η αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων είναι  πιο εύκολη και γρήγορη απο ποτέ!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα σωστά προϊόντα, μεράκι και δημιουργικότητα!