Δημοσιεύθηκε την

Ψαλίδια μπαταρίας… πως να επιλέξω το κατάλληλο;


 

Ψαλίδια μπαταρίας… πως να επιλέξω το κατάλληλο;

 

Τα ψαλίδια μπαταρίας αποτελούν μία ανατρεπτική λύση στον τρόπο που μέχρι τώρα κλαδεύατε είτε είστε επαγγελματίας είτε είστε ερασιτέχνης. Με αυτονομία εργασίας πολλές ώρες, με παραπάνω από μία μπαταρίες και εργονομικό σχεδιασμό, τα ψαλίδια μπαταρίας ήρθαν για να μείνουν και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσετε!

Παρακάτω θα σας αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά των ψαλιδιών μπαταρίας, ώστε αφού έχετε ενημερωθεί καταλλήλως και είστε σε θέση να τα συγκρίνετε πλέον, να ξέρετε ποιο είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ψαλίδι μπαταρίας NOVA NSB3020:

Το ψαλίδι μπαταρίας της NOVA είναι ιδανικό για κλάδεμα ελιάς, αμπελιών, αμυγδαλιάς, εσπεριδοειδών, φιστικιάς και καρυδιάς. Συνεπώς αποτελεί ένα δενδροκομικό και αμπελουργικό ψαλίδι το οποίο έχει εργονομικό σχεδιασμό και πολύ χαμηλό βάρος. Ζυγίζει μόλις 0,72kg χωρίς την μπαταρία του και μόλις 0,93kg με την μπαταρία εφαρμοσμένη πάνω στο ψαλίδι, όλη η συσκευασία ζυγίζει μόλις 2kg συνεπώς είναι πολύ βολική και η μεταφορά του.

Το ψαλίδι μπαταρίας Nova περιλαμβάνει δύο μπαταρίες με ισχύ 16.8V/2Ah και φορτιστή. Απαραίτητος χρόνος φόρτισης των μπαταριών από 0% στο 100%   είναι 1-1:30 ώρα. Και προσφέρουν αυτονομία εργασίας με 100% φόρτιση 3-4 ώρες ανάλογα με την χρήση.  Η δυνατότητα κοπής του είναι κλαδιά με διάμετρο 1mm έως 30mm. Σημαντικά προτερήματα είναι ο αισθητήρας προστασίας αφής με σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων και η δυνατότητα ρύθμισης κοπής σε μεγαλύτερο και μικρότερο άνοιγμα. Τέλος, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις λεπίδες  σε περίπτωση που χρειαστεί όπως και άλλα μέρη του ψαλιδιού.

Ψαλίδι μπαταρίας της Ge-Hοck:

Το ψαλίδι μπαταρίας Ge-Hock προορίζεται για το κλάδεμα αμπελιών, δένδρων, κ.α. Έρχεται σε συσκευασία με βαλιτσάκι μεταφοράς το οποίο περιλαμβάνει 2 μπαταρίες, φορτιστή, το ψαλίδι, κιτ εργαλείων και βιβλίο οδηγιών στα ελληνικά. Μέγιστη ισχύς ψαλιδιού 500W και οι μπαταρίες είναι 16V/2.6Ah. Αυτονομία χρήσης μπαταρίας είναι 3-4 ώρες με 100% φόρτιση. Επιπλέον είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η απόδοση του ψαλιδιού μένει ίδια καθώς μειώνεται η μπαταρία του. Χρόνος φόρτισης είναι 1-1.30 ώρα.

Ελαφρύς σχεδιασμός με βάρος ψαλιδιού με την μπαταρία μόλις 0,900gr. Για εύκολη χρήση και με πρόβλεψη ώστε να μην κουράζεται το χέρι καθώς η λαβή του είναι εργονομική και αντιολισθητική. Πάνω στο εργαλείο υπάρχει ένδειξη Led που αναπαριστά το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας ( 20%-50%-100%). Περιέχει αισθητήρα προστασίας αφής καθώς έχει μια χρονοκαθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει την λειτουργία του με σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων και έχει δυνατότητα ρύθμισης κοπής σε μεγαλύτερο και μικρότερο άνοιγμα (για γρήγορο ψαλίδισμα). Τέλος η λεπίδα του αποτελεί κράμα ατσαλιού που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία SK5.

Ψαλίδι Hyundai HSB2520 PRO

 

Το ψαλίδι μπαταρίας HSB2520 Pro της κορυφαίας εταιρείας HYUNDAI  σας επιτρέπει να κλαδεύετε αμπέλια, οπωροφόρα δένδρα και πάσης φύσεως κλαδιά. Δημιουργεί ακριβείς, αποτελεσματικές, γρήγορες τομές και ζυγίζει μόλις 0,890gr με την μπαταρία. Έχει εργονομικό σχεδιασμό ώστε να είναι ισορροπημένο και να επιτρέπει στον χρήστη να το κρατάει με μεγαλύτερη ευκολία και χωρίς κούραση. Οι προδιαγραφές των εξαρτημάτων είναι υψηλής ποιότητας και εξασφαλίζουν μακροζωία στο προϊόν. Η συσκευασία σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο περιλαμβάνει 3 μπαταρίες, το ψαλίδι, τον φορτιστή και ένα σετ εργαλείων για συντήρηση του προϊόντος.

Το ψαλίδι μπαταρίας της Hyundai HSB2520 Pro συνοδεύεται από 3 μπαταρίες ιόντων λιθίου με τάση 16,8V / 2Αh. Χρόνο φόρτισης από 0-100% είναι η 1 ώρα και ο χρόνος εργασίας της κάθε μπαταρίας είναι 3-4 ώρες. Διάμετρος κοπής του ψαλιδιού είναι 1mm έως 25mm και η λεπίδα του είναι αντικαταστάσιμη εφόσον χρειαστεί και ρυθμιζόμενη. Έχει την δυνατότητα ρύθμισης κοπής σε μεγαλύτερο και μικρότερο άνοιγμα και βομβητή προστασίας δαχτύλου για αποφυγή ατυχημάτων. Η λαβή του έχει επένδυση ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής χρήση.  Θα συστήναμε το παρόν ψαλίδι σε ένα επαγγελματία, καθώς η ύπαρξη τριών μπαταριών επιτρέπει την εργασία σε περισσότερα δένδρα και την χρήση του ψαλιδιού για περισσότερη ώρα.

 

Ψαλίδι Μπαταρίας Hyundai HSB4025PRO

Το ψαλίδι μπαταρίας της Hyundai HSB4025PRO, αποτελεί μια αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας κατασκευή η οποία προσφέρει την μεγαλύτερη ισχύ από όλα τα παραπάνω ψαλίδια. Διαθέτει αισθητήρα προστασίας αφής, επιλογή ρύθμισης κοπής σε δύο στάδια για μεγαλύτερα ή μικρότερα κλαδιά. Είναι ξεκούραστο στην χρήση, γρήγορο και ακριβές στις τομές που δημιουργεί. Με βάρος 1,200gr με την μπαταρία και εργονομικό σχεδιασμό αποτελεί ένα εργαλείο το οποίο δεν πρέπει να λείπει από τον επαγγελματία ή από τον ιδιώτη που μπορεί να έχει κλαδιά με μεγάλη διάμετρο.

Η συσκευασία περιλαμβάνει βαλιτσάκι μεταφοράς, 2 μπαταρίες και τον φορτιστή. Οι μπαταρίες έχουν ισχύ 21,6V/2.5Ah. Η αυτονομίας της μπαταρίας είναι 3-4 ώρες και ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτιστεί είναι 2-2.30 ώρες. Το μεγαλύτερο του προτέρημα είναι ότι είναι ικανό να κόψει κλαδιά ξερά και μη διαμέτρου έως και 37mm, το μόνο στην κατηγορία του που έχει αυτήν την δυνατότητα.

 

Αφού έχετε διαβάσει τα παραπάνω θεωρούμε ότι πλέον είστε σε θέση να επιλέξετε το κατάλληλο ψαλίδι για τις ανάγκες σας. Είτε είστε ιδιώτης που θέλετε να κλαδεύετε με ευκολία τα δένδρα του κήπου σας, είτε είστε επαγγελματίας και θέλετε να εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα από την παραγωγή σας. Ωστόσο αν υπάρχει κάποια ακόμα απορία, θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@arkoudis-toolbox.gr

 

 Tips για την φόρτιση των μπαταριών ( το πιο σημαντικό μέρος του ψαλιδιού):

 • Πριν από την πρώτη φόρτιση η μπαταρία πρέπει να έχει αδειάσει εντελώς
 • Μην φορτίζετε μια γεμάτη μπαταρία μετά από λίγα λεπτά λειτουργίας, διότι μπορεί να μειωθεί η αποδοτικότητά της
 • Μετά από μεγάλα χρονικά διαστήματα που παραμένει ανενεργή, συστήνουμε να φορτίζετε την μπαταρία κάθε τρεις μήνες μια φορά
 • Οι μπαταρίες χρειάζονται 5 κύκλους φόρτισης για να φτάσει στην πλήρη αποδοτικότητα της
Δημοσιεύθηκε την

Ρολό βαφής… πως να επιλέξετε το κατάλληλο;


Πως να επιλέξω το κατάλληλο ρολό βαφής;

Ήρθε η ώρα να βάψετε το σπίτι, το γραφείο ή το εξοχικό; Αναρωτιέστε ποια είναι τα κατάλληλα ρολά βαφής;  Έχετε διαλέξει τα χρώματα που ταιριάζουν στο χώρο και στα έπιπλα; Έχετε πάρει υλικά για να προστατέψετε το πάτωμα και τα αντικείμενα σας όπως και διάφορα παρελκόμενα. Το πραγματικό ερώτημα όμως που σας υπάρχει και πιστέψτε μας είναι απόλυτα λογικό,  είναι το με ποια κριτήρια θα επιλέξετε τα ρολά και τα πινέλα που θα χρειαστείτε.  Η επιλογή των σωστών συνέργων βαφής μπορεί να είναι φαινομενικά εύκολη, αλλά στην πράξη έχει διάφορες παραμέτρους που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

Μην ανησυχείτε όμως γιατί είμαστε εδώ και έχουμε όλες τις απαντήσεις στους προβληματισμούς σας!

Προκειμένου να έχουμε το κατάλληλο αποτέλεσμα αλλά και ταυτόχρονα να κάνουμε εύκολα και γρήγορα την δουλειά μας, χρειαζόμαστε τα κατάλληλα σύνεργα! Για αυτό το λόγο, είναι απαραίτητο να αφιερώσουμε λίγο χρόνο ώστε να κάνουμε μια έρευνα και να βρούμε το κατάλληλο ρολό βαφής ανάλογα με την επιφάνεια ή το είδος του υλικού με το οποίο θα βάψουμε.

Πιο συγκεκριμένα:

Επιλογή του κατάλληλου ρολού:

Όταν έχετε μια μεγάλη επιφάνεια η οποία είναι λεία όπως τοίχους, ταβάνια και επιφάνειες  μεταλλικές είτε ξύλινες, τότε η επιλογή χρήσης ενός ρολού βαφής είναι η καλύτερη λύση. Για να επιλέξετε όμως το κατάλληλο ρολό πρέπει να λάβετε υπόψη και τον τύπο του χρώματος (πλαστικό, υδρόχρωμα, λαδομπογιά) αλλά και την επιφάνεια την οποία θα βάψετε.

Υπάρχουν διάφορα είδη ρολών βαφής:

 • Μοχέρ
 • Με φυσική γούνα
 • Με συνθετική γούνα
 • Αφρώδη
 • Δερμάτινα

Και επιπλέον υπάρχουν διάφοροι τύποι ρολών, ως προς την πυκνότητα, το πέλος αλλά και το αν είναι κοντή ή μακριά η τρίχα τους.

Και τώρα θα σκέφτεστε ότι ωραία σας τα λέμε αλλά δεν σας λέμε και πιο να επιλέξετε. Μην ανησυχείτε… Δεν τελειώσαμε ακόμα!

Όσο πιο κοντή είναι η τρίχα του ρολού τότε είναι κατάλληλο για επιφάνειες η οποίες είναι λείες και δεν έχουν ανώμαλα σημεία. Γενικά είναι καλό να επιλέγουμε ρολά τα οποία έχουν πυκνή τρίχα καθώς κρατάνε περισσότερο χρώμα στην επιφάνειά τους και κατά επέκταση δεν πιτσιλάνε ή στάζουνε τόσο πολύ.

Μπορείτε να βρείτε ρολά για λείες επιφάνειες παρακάτω:

 • https://www.arkoudis-toolbox.gr/product/rolo-polyamide-rige-18cmx48mm-benman-71653-labi-me-bida-18cm-22875/

Όταν έχουμε να βάψουμε όμως μεγάλες και συνεχόμενες επιφάνειες, τότε είναι καλύτερο να επιλέγουμε ρολό τα οποία είναι από φυσική τρίχα ή συνθετική γούνα. Επίσης τα ρολά αυτά είναι κατάλληλα και για επιφάνειες που δεν είναι λείες καθώς η μακριά τρίχα έχει την ιδιότητα να διεισδύει στους πόρους και τις ανωμαλίες του τοίχου τον οποίο βάφουμε για πιο καλό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τα ρολά από γούνα ή φυσικό μαλλί είναι κατάλληλα για να εφαρμόσετε πλαστικό χρώμα και ακρυλικό χρώμα.

Μπορείτε να βρείτε ρολά με μακριά τρίχα- γούνα παρακάτω: 

 • https://www.arkoudis-toolbox.gr/product/rolo-plastikou-akoureuto-komple-olympian-gounas-profesional18cm/
 • https://www.arkoudis-toolbox.gr/product/rola-velour-100-wool-moxer-f42-15cm-antal-me-labi-dixrwm-konti-15cm/

Αν θέλουμε να βάψουμε λαδομπογιά, ριπολίνες, βερνίκια διαλύτου ή νερού τότε καλύτερο είναι να επιλέγουμε ρολό βαφής από σφουγγάρι ή μοχέρ.

Μπορείτε να βρείτε ρολά μοχέρ και άλλα παρακάτω:

 • https://www.arkoudis-toolbox.gr/product/rola-velour-100-wool-moxer-f42-15cm-antal-me-labi-dixrwm-konti-15cm/

Δεν θα έπρεπε να λείπουν όμως από την λίστα και τα ειδικά ρολά με τα οποία φτιάχνουμε τεχνοτροπίες στους τοίχους. Μια διακοσμητική πινελιά μιας παλαιότερης εποχής, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει και πάλι δυναμικά, κάνοντας τους χώρους προσωποποιημένους και ιδιαίτερους.

Μπορείτε να βρείτε ρολά τεχνοτροπίας παρακάτω:

 • https://www.arkoudis-toolbox.gr/product/rola-decor-n-1989-loutil-derma-strimeno/
 • https://www.arkoudis-toolbox.gr/product/rola-bafis-relief-trupito-xond-sfouggari-18cm-komple/

 

Σημαντικές συμβουλές για βάψιμο:

 1. Να πλένετε τα ρολά σας κατευθείαν μετά το τέλος της χρήσης τους, έτσι θα μπορέσετε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε.
 2. Καλύτερο είναι να επιλέγετε ρολά καλής ποιότητας, καθώς με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε περισσότερες φορές
 3. Επιλέξτε μία σκάφη βαφής χρωμάτων για ευκολότερο βάψιμο
 4. Όσο καλή και αν είναι η ποιότητα του ρολού πάντα υπάρχει περίπτωση να στάξει, για αυτό μην αμελείτε την προστασία του χώρου χρησιμοποιώντας χαρτόνι, νάυλον ή ακόμα και εφημερίδες για το πάτωμα και χαρτοταινίες για τις γωνίες και τους διακόπτες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε στο youtube το παρακάτω βίντεο, όπου το κορυφαίο brand του χώρου Rollex δίνει με την σειρά του κάποιες συμβουλές για την επιλογή πινέλων με γούνα:

https://www.youtube.com/watch?v=rxkrNNGCVu4

 

 

 

Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Καλώς ήρθατε στο Blog μας!


Σας καλωσορίζουμε στο blog μας!

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το blog και το διαδικτυακό μας τόπο (website)!

Σκοπός μας είναι, να μοιραστούμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας, αλλά και να σας προσφέρουμε συμβουλές και Tips κατασκευαστικού ή και όχι μόνο χαρακτήρα.

Σας προσκαλούμε να κάνετε μια περιοδεία στο νέο μας ιστολόγιο (blog), να βάλετε σελιδοδείκτες στην ιστοσελίδα μας & να σχολιάσετε τα άρθρα μας. Στόχος μας, ώστε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας. Υποσχόμαστε ότι θα έχουμε πολλά άρθρα για να μοιραστείτε τις επόμενες εβδομάδες & μήνες.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, είμαστε στην διάθεσή σας. Mπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας e-mail στο : info@arkoudis-toolbox.gr.

Δημοσιεύθηκε την

Μπαταρίες Κουζίνας – Πώς να επιλέξω την κατάλληλη


Η νέα τεχνολογία στην ύδρευση, οδηγεί πλέον στις αναμεικτικές ή μπορεί να τις έχετε ακούσει και ως θερμομεικτικές μπαταρίες κουζίνας.  Οι αναμεικτικές μπαταρίες αποτελούν μία έξυπνη και πρακτική λύση, καθώς δίνουν την δυνατότητα χειρισμού τους με το ένα χέρι ως προς την θερμοκρασία αλλά και την ροή του νερού. Επιπλέον, η αναμεικτική μπαταρία έχει την δυνατότητα να κλείσει, χωρίς να αλλάξει η ρύθμιση της θερμοκρασίας που έχετε επιλέξει.

 

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε διάφορους τύπους μπαταρίας, για όλες τις προτιμήσεις!

 

Τα είδη μπαταρίας κουζίνας:

 1. Με χαμηλό λαιμό, ιδανική για κουζίνες που από πάνω έχουν παράθυρο ή περιορισμένο χώρο
 2. Με ψηλό λαιμό, αποτελούν μια πρακτική λύση αλλά και μια διακοσμητική πινελιά στην κουζίνα σας
 3. Με βρυσάκι, το οποίο, είναι αποσπώμενο και προσφέρει εργονομία και πρακτικότητα και χρησιμεύειν σε μεγάλους νεροχύτες κουζίνας .

Τα χρώματα και φινιρίσματα στις μπαταρίες κουζίνας:

 • Νίκελ – Χρωμέ με γυαλιστερό φινίρισμα
 • Νίκελ με ματ φινίρισμα
 • Υπάρχουν και άλλες χρωματικές επιλογές όπως είναι οι μαύρες μπαταρίες, οι μπρονζέ ή και οι μπεζ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο συνηθισμένες επιλογές καθώς είναι δεσμευτικές σε σχέση με την υπόλοιπη διακόσμηση της κουζίνας σας.

Οι επιλογές σε κάθε περίπτωση είναι πολλές, αλλά η προσωπική αισθητική και η πρακτικότητα μπορούν συνδυαστούν με επιτυχία για όλους τους πελάτες.

Δημοσιεύθηκε την

Χρώματα Κιμωλίας & πως να τα χρησιμοποιήσετε!


Βαρέθηκες τα παλιά σου έπιπλα αλλά δεν θέλεις να αγοράσεις καινούργια;

Μην ανησυχείς έχουμε την ευκολότερη, δημιουργικότερη και οικονομικότερη λύση!

Χρώματα και Σπρέι Κιμωλίας Mondo Bello!

 

Τα Χρώματα Κιμωλίας Mondo Bello, είναι διακοσμητικά χρώματα νερού τα οποίο μπορεί να έχουν mat ή σατινέ φινίρισμα με αποτέλεσμα το  vintage & shabby chic                                                                                            εφέ. Είναι ιδανικά για τα DIY project σας, καθώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την αναπαλαίωση και διακόσμηση των ξύλινων επίπλων.  Από γυαλί, σίδερο, μάρμαρο, πλαστικό, ξύλο, ταπετσαρία, τούβλο, τσιμέντο κτλ. Στεγνώνουν εξαιρετικά γρήγορα, έχουν εύκολη εφαρμογή και διατίθενται σε πάνω από 22 αποχρώσεις.

Σημαντικό πλεονέκτημα των Χρωμάτων Κιμωλίας Mondo Bello είναι μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια ακόμη και αν είναι παλιά, βαμμένη με χρώμα ή βερνίκι. Δεν χρειάζεται κάποια προεργασία, τρίψιμο ή αστάρωμα. Συνίσταται η επικάλυψη του χρώματος με το ειδικό Βερνίκι Κιμωλίας Mondo Bello ή το κερί κιμωλίας Mondo Bello για μακροχρόνια αντοχή στη φθορά, ειδικά για επιφάνειες με συχνή χρήση όπως τραπέζια ή κομοδίνα κλπ. Υπάρχει η δυνατότητα του εφέ τις διχρωμίας χρησιμοποιώντας δυο αποχρώσεις.

 

Οδηγίες Εφαρμογής:

 • Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση το Χρώμα Κιμωλίας Mondo Bello μπορείτε να βρείτε τις αποχρώσεις, το προϊόν και τις συσκευασίες ΕΔΩ
 • Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και απαλλαγμένες από ξένα σώματα και ουσίες.
 • Καλό θα είναι να τοποθετήσετε κάτω από το αντικείμενο εργασίας εφημερίδες ή προστατευτικό νάυλον (το βρίσκετε εδω) για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.
 • Εφαρμογή και στέγνωμα σε θερμοκρασίες από 10°C έως 35°C
 • Εφαρμόζεται με πινέλο, ρολό ή πιστόλι, με ή χωρίς αραίωση με νερό ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία εφαρμογής ΕΔΩ.
 • Στεγνώνει στην αφή σε 30 λεπτά περίπου και ξαναβάφεται σε 6 ώρες
 • Το χρώμα κιμωλίας Chalk Paint εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια σε 1 ή 2 στρώσεις ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα
 • Δεν απαιτείται τρίψιμο ή αστάρωμα της επιφάνειας
 • Για διχρωμία μπορείτε να εφαρμόσετε δύο στρώσεις διαφορετικού χρώματος
 • Αφού στεγνώσει καλά η επιφάνεια, με ένα Γυαλόχαρτο Νο 180 (το βρίσκετε εδώ) τρίψτε τοπικά το τελικό χρώμα στα σημεία που επιθυμείτε ώστε να αρχίσει να φαίνεται η προηγούμενη απόχρωση και να αποκτήσει η επιφάνεια μια εντυπωσιακή vintage ή shabby chic όψη.
    1. Προαιρετικά: Εφαρμόστε με κερί ή βερνίκι Mondo Bello (το βρίσκετε εδώ) για διαφορετικό “αναπαλαιωμένο” αποτέλεσμα και extra προστασία.

 

Απόδοση 12 m²/lit περίπου

Τώρα πια, η αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων είναι  πιο εύκολη και γρήγορη απο ποτέ!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα σωστά προϊόντα, μεράκι και δημιουργικότητα!